Preparatie van uw bollen en knollen

Wij beschikken over 40 cellen, welke van inhoud variëren. Cellen vanaf 96 kuubskisten of 48 pallet plaatsen (2 hoog) tot en met 128 pallet plaatsen (3 hoog) en 228 kuubskisten. Hierdoor is het mogelijk om snel te schakelen en te sturen naar de eigenschappen van de bol of knol in de cel. Naast de temperatuur is ook luchtvochtigheid, zuurstof en stikstof gehalte in de cel erg belangrijk voor het gewas. Wij beschikken over moderne apparatuur om dit constant te meten.

Wij kunnen 'standaard' preparaties combineren in een cel. Het is echter ook mogelijk om een hele cel te huren, waarbij u de waarden allemaal volledig aangeeft.

Zantedeschia preparatie

De preparatie van uw zantedeschia knollen is bijzonder nauwlettend. Wij werken nauw samen met diverse adviseurs en teeltbegeleiders. Daarom kunnen wij uw gewas uitermate goed prepareren.

Water broei en volle grond

De verschillen zijn groot, van 9 graden tot enkele tiende graden Celcius boven nul. In overleg voeren wij uw broeischema precies uit. Leveren van bollen per week en per set is hierbij heel goed mogelijk.

Bel 0224 59 04 04 of stuur ons een e-mail

 

BolleNoord VOF

 

 
 

Export spoelen

Wij kunnen voor u bijna alle gewassen export spoelen voor alle landeisen. Met onze 2 spoel lijnen is er altijd een geschikte vorm om uw bol, knol of wortel gewas.

Bewaren

De kwaliteit van het product komt voor een groot gedeelte naar voren bij de bewaring. Wij zorgen voor de juiste temperatuur, vocht omstandigheden en hoeveelheid frisse lucht.

Overige werkzaamheden

Ontsmetten, inpakken, keuren, luchtvrachten, uittellen, sorteren, orderpicken, luchtbehandeling, suikermetingen, afvoeren en meer...